2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı “Mezuniyet Törenimiz büyük çoşkuyla 17 Haziran 2017 Cumartesi günü Yomra Jimnastik Salonunda saat 15:00’te gerçekleşti. Törene Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Milletvekilleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türk Patent Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Şadan Eren, Trabzon Rus  Başkonsolosu, Tiflis Teknoloji Üniversitesi Dekanları, Kaymakamlar, Ortahisar, Yomra ve Arsin Belediye Başkanları, Mütevelli Heyet Başkanımız ve Üyeleri, Rektörümüz, Üniversite Genel Sekreteri ve Akademisyenlerimiz katıldı.

Spor Bilimleri Bölümü olarak ilk mezunlarımızı verdik. Mezunlarımız artık yeni kariyerlerine emin adımlarla başladılar. Hepsinin yolu açık olsun, tebrikler…